среда, 18. октобар 2017.

Свечана академија поводом 80 година постојања ОШ "Милица Павловић"

Свечана академија поводом обележавања 80 година рада и постојања Основне школе „Милица Павловић“ одржана је  у уторак, 17. октобра у великој сали Дома културе.
Програм свечане академије осмислио је тим школе за културне активности, а у њему су, заједно уз учитеље и наставнике, учествовали и бивши и садашњи ђаци ове школе.
Програм је почео филмом “Времеплов”, који је у петнаестак минута презантовао период школе која постоји 80 година, која је настала 1937, као Државна народна школа “Степа Степановић” и тада бројала око 300 ђака. Као изненађење вечери, преко скајпа су се, са различитих страна света, у програм укључивали и присутнима обраћали бројни научни радници, спортисти, уметници, књижевници, које је изнедрила ова школа.
Изузетно је велика част да овај свечарски тренутак могу поделити са ученицима ове школе, бившим и садашњим, родитељима, преставницима локалне самоуправе, бројним добротворима наше школе… Основна школа "Милица Павловић” је изнедрила велики број успешних људи у својим пословима, а надам се да ће резултати у будућности бити исто тако сјајни – рекла је Марија Недељковић Правдић, вршилац дужности директора  школе.
Основну школу “Милица Павловић”  похађа 1. 295 ученика, а знање им преноси више од 85 просветних радника.
 Медији о нама
https://www.caglas.rs/obelezeno-80-godina-postojanja-osnovne-skole-milica-pavlovic/
http://www.regionalnevesti.net/?p=26284