уторак, 22. септембар 2015.

Мали хор

И ми имамо Колибре
У уторак 22. септембра, на предлог Тима за културну и јавну делатност школе, оформљен је Мали хор, који чине ученици другог разреда. Част да се дружe са овим малишанима и одговорност да их припремe за њихов први наступ, за  Дан школе, имају наставница музичке културе, Виолета Славковић и учитељица другог разреда Гордана Перуничић.
Јубилеј, 75. година ОШ "Милица Павловић
Хор представља групу певача. Може имати од осам до чак сто чланова. Хорски певачи би требало да имају пријатну боју гласа, да слушају диригента и да разумеју текст који певају. Хорови обично наступају на свечаностима и прославама поводом важних догађаја или јубилеја.
У нашој школи хорска музика негује се дуги низ година. Наш школски хор има веома дугу традицију и окупља велики број ученика од V до VIII разреда које повезује таленат и љубав према музици и хорском певању. Репертоар нашег хора је веома разноврстан.
Хор је редован и запажен учесник  свих манифестација у школи и  самим тим заузима значајно место у културној и јавној делатности школе. За успешан рад наше хорске секције задужена је наставница музичке културе Виолета Славковић.                                                                                                                  Магдалина Обрадовић VIII5
Хор наше школе на 50. Дисовом пролећу